Jamroom Logo Jamroom 5 Core
is now Open Source!
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex:
M4 Player shows only 25 pics out of 51
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 14:04 
Nate,

Any idea why my gallery count shows 51 pics, but the m4 player is only showing 25?

check it out... very strange http://www.memusic.com/choklate/photo.php

Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 15:14 
same problem on another artist page.. shows 31 in gallery but only 25 show in M4.. http://www.memusic.com/sirmixalot/photo.php

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/29/09 18:05 
I had this problem, but I can remember how I fixed it. Let me check it out again.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 18:12 
Thanks, I await your response..

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/29/09 18:51 
did you hardcode this?

flashvars.ranking_show = "44";


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 19:00 
Here's what I have in the m4.tpl.. this was the default setup you sent me


Quote:
<script type="text/javascript" src="{$JAMROOM_URL}/include/n8flash/swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript">
{literal} var flashvars = {};{/literal}
flashvars.band_id = "{$band_id}";
flashvars.transition_type = "{$transitionType}";
flashvars.lang_id = "{$lang_id}";
flashvars.jamroom_url = "{$JAMROOM_URL}";
flashvars.user_id = "{$_USER.user_id}";
flashvars.userBandID = "{$_USER.band_id}";
flashvars.ranking_show = "44";
flashvars.ranking_order = "16";
flashvars.system_name = "{$system_name}";
flashvars.remoteSwf = "{$JAMROOM_URL}/include/n8flash/m4pw.swf";
flashvars.remoteWidth = "420";
flashvars.remoteHeight = "310";
{literal} var params = {};{/literal}
params.quality = "high";
params.wmode = "opaque";
params.bgcolor = "#000000";
params.allowfullscreen = "true";
params.allowscriptaccess = "always";
params.allownetworking = "all";
{literal}var attributes = {};{/literal}
attributes.id = "m4";
swfobject.embedSWF("{$JAMROOM_URL}/include/n8flash/m4pw.swf", "m4_content", "420", "310", "9.0.0", "{$JAMROOM_URL}/include/n8flash/expressInstall.swf", flashvars, params, attributes);
</script>

<div id="m4_content"> <a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"> <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" /></a></div>


Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/29/09 19:07 
Send me an email so I can email you a different swf and see if that fixes it.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 19:11 
PM'd you my email

Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 19:36 
Nate i uploaded the new SWF file.. no change..

http://www.memusic.com/choklate/photo.php

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/29/09 19:45 
I'm going to have to sleep on this one but I fixed it for my site, so I'll figure it out.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/29/09 19:58 
cool thanks!

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/30/09 08:54 
This is a jamroom bug or setting.

your site
http://www.memusic.com/ranking.php?mode=photo&band_id=7&show=100

my site
http://314hits.com/ranking.php?mode=photo&band_id=110&show=100


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/30/09 09:26 
I tried flipping back to the default MediaPro page nave style gallery template and it showed a page for each pic.. when i flip back to m4.tpl.. it only shows 25 pics..

I don't get it?

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 09/30/09 09:35 
It probably works in pagebreak mode. Which is what your theme uses. The player doesnt call pagebreak. The links above demonstrate its not responding to the "show" parameter.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
vensuremedia



Joined: 14 Aug 2009
Posts: 58

Posted: 09/30/09 09:51 
I see.. so "its" not responding.. you mean the SWF or the Javascript.. or the Jamroom code??

I have no idea what this means.. I just know it isn't working! lol

So did we just find a major bug with M4/Jamroom?

Back to top
Display posts from previous:   
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex

12Next >
 
Solutions
• Social Media Platform
• Social Networking Software
• Musician Website Manager
• Community Builder
Products
• Jamroom Core
• Jamroom Addons
• Jamroom Modules
• Jamroom Marketplace
Support
• Support Forum
• Documentation
• Support Center
• Contact Support
Community
• Community Forum
• Member Sites
• Developers
Company
• About Us
• Contact Us
• Privacy Policy
©2003 - 2010 Talldude Networks, LLC.