Jamroom Logo Jamroom 5 Core
is now Open Source!
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex:
Blank Sign-Up
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/11/13 19:57 
Hi Nate,


My site is having problems with new user registrations, when new users are trying to sign up they are getting a blank screen when they click (Sign Up); so there is no option for the new you register on the site... Please check it out by following the site link below.

www.tunekingdom.com

If I could please get some help with this issue it would be greatly appreciated.


Regards,

James



Last edited by RhinoSilver on 05/12/13 16:49; edited 1 time in total
Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 05/12/13 15:24 
Check your error log.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/12/13 16:39 
Hi Nate,


The "PHP ERROR LOG" shows no errors but the "ACTIVITY LOG" shows the following:

05/11/13 16:00:51 MAJ visitor 71.114.40.125 [login.php] Unsuccessful login attempt as admin - attempt 1


How can this be fixed?...


Regards,

James

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 05/12/13 16:59 
There is a js error happening with jQuery tries to load the signup form. You should be getting php errors.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/12/13 17:01 
Hi Nate,

How's this fixed?...


Regards,


James

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 05/12/13 17:10 
I can't tell you how to fix it because I don't no what the error is.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/12/13 18:03 
Hi Nate,

Do you think reloading the Log-In PHP file might correct the problem?...


Regards,

James

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 05/12/13 18:55 
I doubt it. Make sure your skin is updated an unmodified.

If you have modified it, check your code.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/12/13 19:17 
Hi Nate,

I have 2.1.3 installed and there haven't been any modifications made to the skin, if this version is outdated can you please provide me a link to update to the latest version; because I don't see the I-Skin 2.1.3 version in the marketplace any longer...


Regards,

James

Back to top
RhinoSilver



Joined: 14 Jun 2011
Posts: 151
Location: Universal

Posted: 05/13/13 07:30 
Hi Nate,


I just ordered "priority service" for this issue I believe you'll be able to service this issue with direct access... Please let me know what you need to proceed...


Regards,


James

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 05/13/13 07:32 
PM me your ftp info and I'll need admin log in.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
Display posts from previous:   
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex

 
Solutions
• Social Media Platform
• Social Networking Software
• Musician Website Manager
• Community Builder
Products
• Jamroom Core
• Jamroom Addons
• Jamroom Modules
• Jamroom Marketplace
Support
• Support Forum
• Documentation
• Support Center
• Contact Support
Community
• Community Forum
• Member Sites
• Developers
Company
• About Us
• Contact Us
• Privacy Policy
©2003 - 2010 Talldude Networks, LLC.