Jamroom Logo Jamroom 5 Core
is now Open Source!
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex:
I really need some help Nate with some sorta of radio glitch
adamhughes91



Joined: 26 Jan 2010
Posts: 163

Posted: 01/04/13 11:31 
I have only two radio stations created, both of their names are MyMusic Radio. In the Maestro Config I have the site radio ID set to 2 but it was on 1. Everything was working fine, now when you go to a users profile and click on the Radio tab at the top it is showing JamTunes Player and Powered by N8FlashDesigns

Also when you click the the Station under the Stations header on the radio tab in the profile it does something really weird showing some kind of weird looking player.

Please go hear and check it out: http://mymusicrecords.com/Adam_Hughes/

click on radio to see the first problem, then click on the station under the stations header to see the second problem.

None of this was happening then all of a sudden it started. There was only one station created with station ID being 1, then I clicked on the site radio link on the top and saw the Jam Tunes and powered by N8Flash and that's why I created the second radio station.

I didn't change anything and all of a sudden it started doing this. It's really weird. Please help man this is totally screwed up.

Back to top
adamhughes91



Joined: 26 Jan 2010
Posts: 163

Posted: 01/04/13 12:14 
I really need your help with this Nate, this started all of a sudden without me making any changes to cause it.


adamhughes91:
I have only two radio stations created, both of their names are MyMusic Radio. In the Maestro Config I have the site radio ID set to 2 but it was on 1. Everything was working fine, now when you go to a users profile and click on the Radio tab at the top it is showing JamTunes Player and Powered by N8FlashDesigns

Also when you click the the Station under the Stations header on the radio tab in the profile it does something really weird showing some kind of weird looking player.

Please go hear and check it out: http://mymusicrecords.com/Adam_Hughes/

click on radio to see the first problem, then click on the station under the stations header to see the second problem.

None of this was happening then all of a sudden it started. There was only one station created with station ID being 1, then I clicked on the site radio link on the top and saw the Jam Tunes and powered by N8Flash and that's why I created the second radio station.

I didn't change anything and all of a sudden it started doing this. It's really weird. Please help man this is totally screwed up.


Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 01/05/13 06:50 
Make sure your station has SONGS and that it's an mp3 station.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
adamhughes91



Joined: 26 Jan 2010
Posts: 163

Posted: 01/05/13 09:27 
Check and Check. Go here and check it out, it's a pretty serious problem.

http://mymusicrecords.com/big_band/

Click the station icon under the "Stations" heading and you will see the problem. It's some kinda of weird looking player.

It works fine when you first load the "Radio" media tab, but then if you change stations or just click one of the stations under the "Stations" heading it is really weird!


Natedogg265:
Make sure your station has SONGS and that it's an mp3 station.


Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 01/05/13 09:40 
Open the theme_radio.tpl and replace all code with this.


Code
{if $MODE == 'song'}
   {assign var='media_id' value='all'}
    {assign var='band_id' value=$BAND_ID}
    {assign var='type' value='band'}
    {assign var='media_name' value="`$BAND_NAME` Music"}
    {assign var='media_comment_count' value=$BAND_COMMENT_COUNT}
{else}
    {assign var='media_id' value=$RADIO_ID}
    {assign var='band_id' value=$BAND_ID}
    {assign var='type' value='radio'}
    {assign var='media_name' value=$RADIO_NAME}
    {assign var='media_comment_count' value=$RADIO_COMMENT_COUNT}
{/if}
{if $BAND_QUOTA > 0}
{assign var='player' value='large'}
{assign var='height' value='370'}
{assign var='width' value='560'}
{else}
{assign var='player' value='small'}
{assign var='height' value='315'}
{assign var='width' value='260'}
{/if}
<br />
<div align="center" style="height:{$height}px;">
{jr_flash_player
   
    player_type='iAudio'
    player=$player
    band_id=$BAND_ID
    radio_id=$RADIO_ID
    height=$height
    width=$width
    system_name=$system_name
}
</div>
<br />
{assign var='media_id' value=$RADIO_ID}
{assign var='band_id' value=$BAND_ID}
{assign var='type' value='radio'}
{assign var='media_name' value=$RADIO_NAME}
{assign var='media_comment_count' value=$RADIO_COMMENT_COUNT}
{include file="`$JAMROOM_DIR`/themes/Maestro/theme_script.tpl"}



_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
adamhughes91



Joined: 26 Jan 2010
Posts: 163

Posted: 01/05/13 13:12 
It didn't change anything. It's still the same weird ass looking player.

Back to top
adamhughes91



Joined: 26 Jan 2010
Posts: 163

Posted: 01/05/13 13:34 
I cleared the cache also before I tried it. Still didn't work.


adamhughes91:
It didn't change anything. It's still the same weird ass looking player.


Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 01/06/13 11:07 
I'm using the same exact code.

http://maestro.n8flex.com/Sexy_Band/


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
Display posts from previous:   
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex

 
Solutions
• Social Media Platform
• Social Networking Software
• Musician Website Manager
• Community Builder
Products
• Jamroom Core
• Jamroom Addons
• Jamroom Modules
• Jamroom Marketplace
Support
• Support Forum
• Documentation
• Support Center
• Contact Support
Community
• Community Forum
• Member Sites
• Developers
Company
• About Us
• Contact Us
• Privacy Policy
©2003 - 2010 Talldude Networks, LLC.