Jamroom Logo Jamroom 5 Core
is now Open Source!
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex:
iVideo Kit Has Been Released
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 12/10/12 12:35 
Someone send me a copy of media pro so I can run some tests.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
malady



Joined: 09 Apr 2006
Posts: 276

Posted: 12/10/12 12:36 
I'm emailing you the zip now.

Back to top
malady



Joined: 09 Apr 2006
Posts: 276

Posted: 12/28/12 06:33 
I emailed you the zip file 2 weeks ago without a response... I really need to figure out what the problem is and get it corrected. Any luck?

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 01/09/13 18:01 
I just recently installed the iVideo kit on MediaPro and did not see any sharing issue.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
malady



Joined: 09 Apr 2006
Posts: 276

Posted: 01/09/13 18:13 

Natedogg265:
I just recently installed the iVideo kit on MediaPro and did not see any sharing issue.

Click the facebook button on the video player. You KNOW there is an issue. YOU pointed out what the issue is. It's stripping the html headers when the module is activated. You asked for the zip file so you could try and figure out a way to correct it. THAT's what you come week with later?

WACK. Please provide a link to this working installation of the ivideo kit on Media Pro with the html headers in place on the video page.

Back to top
Natedogg265
N8Flash Designs


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 5866
Location: St. Louis, Missouri

Posted: 01/09/13 18:15 
I know what your problem is. What I don't do is accept that my player is the cause of the problem.


_________________
Modules, Skins, Flash Players and more.
Exclusively for Jamroom


Back to top
malady



Joined: 09 Apr 2006
Posts: 276

Posted: 01/09/13 18:17 

Natedogg265:
I know what your problem is. What I don't do is accept that my player is the cause of the problem.


And that's because you've been a scam artist since day one. Just refund my money. I tried to be professional but you are as wack and worthless as ever. It's just fine until you enable the ivideo module. It's absolutely your players issue. I'd respect it alot more if you'd just say I'm not sure what the issue is I can't figure out the problem rather than just deny it has anything to do with your stuff when it works properly with your product disabled.

Back to top
Display posts from previous:   
User Support Forum Archive (Read Only)
N8Flex

< Previous1234
 
Solutions
• Social Media Platform
• Social Networking Software
• Musician Website Manager
• Community Builder
Products
• Jamroom Core
• Jamroom Addons
• Jamroom Modules
• Jamroom Marketplace
Support
• Support Forum
• Documentation
• Support Center
• Contact Support
Community
• Community Forum
• Member Sites
• Developers
Company
• About Us
• Contact Us
• Privacy Policy
©2003 - 2010 Talldude Networks, LLC.