Jamroom Logo Jamroom 5 Core
is now Open Source!
User Support Forum Archive (Read Only)
Jamroom Help:
Blog error
izhmel



Joined: 26 Jan 2007
Posts: 1002
Location: Hollywood California

Posted: 08/10/13 03:46 
When I am not logged in I get

Jamroom 5 is a powerful flexible PHP Content Management Framework, great for building community based sites and custom apps.

If I am logged in I get the blog I created

Back to top
Douglas
Jamroom Team


Joined: 08 Oct 2004
Posts: 6639
Location: Tornado Alley!

Posted: 08/10/13 04:03 
Can you put up a link so we can check it out?


_________________
Douglas Hackney
Jamroom Network Team Member: http://www.jamroom.net
Priority Support: http://www.jamroom.net/Support_Center
Back to top
izhmel



Joined: 26 Jan 2007
Posts: 1002
Location: Hollywood California

Posted: 08/10/13 10:03 
http://www.dubmusic.com/

Back to top
Douglas
Jamroom Team


Joined: 08 Oct 2004
Posts: 6639
Location: Tornado Alley!

Posted: 08/10/13 10:25 
Is that a modified Nova skin, or did you clone the Nova skin before you made your modifications?

Either way, you are probably not using the latest templates. I know there will be another release soon so you may want to wait on it and update your templates to see if the issue still exists.

It is working fine on my test site, logged in or logged out.

Hope this helps,
Douglas


_________________
Douglas Hackney
Jamroom Network Team Member: http://www.jamroom.net
Priority Support: http://www.jamroom.net/Support_Center
Back to top
izhmel



Joined: 26 Jan 2007
Posts: 1002
Location: Hollywood California

Posted: 08/10/13 11:39 
I did clone the skin before I modified it and is using the latest templates

Back to top
Dazed



Joined: 22 Mar 2006
Posts: 4147

Posted: 08/10/13 11:46 

izhmel:
I did clone the skin before I modified it and is using the latest templates


Let's talk about updating a cloned skin real quick. In order to really accomplish this you are going to need to do this:

Update the core system/skin to the new version.

I would take your cloned skin and copy it locally and then rename it on the server. (I would actually delete it since it seems to cause issues with integrity checks.)

Create the new clone with the old name.

Any updates you did on the old version I would add to the new cloned skin.

Run integrity and cache resets


Is this what you did?

Back to top
izhmel



Joined: 26 Jan 2007
Posts: 1002
Location: Hollywood California

Posted: 08/10/13 11:51 
I did all that and it don't work

Back to top
SteveX
Ultrabubble


Joined: 30 Aug 2005
Posts: 8792
Location: Ultrabubble

Posted: 08/10/13 18:32 

izhmel:
I did all that and it don't work

Seems like that keeps happening to you. Your past 1000 posts over the past few years pretty much say the same thing.

maybe try a new browser?


_________________
Kulshi Mezian!

"Stranger from another planet, welcome to our hole. Just strap on your guitar and we'll play some rock and roll"

Ultrabubble create things.
Back to top
Douglas
Jamroom Team


Joined: 08 Oct 2004
Posts: 6639
Location: Tornado Alley!

Posted: 08/11/13 08:51 
Without log in details I can't really do much except suggest you back out of your modifications one at a time to see where things went wrong.

I just set the demo site to Nova and added site news and see it when logged in and logged out. So something with your modifications has changed how that section works.

Hope this helps,
Douglas


_________________
Douglas Hackney
Jamroom Network Team Member: http://www.jamroom.net
Priority Support: http://www.jamroom.net/Support_Center
Back to top
Display posts from previous:   
User Support Forum Archive (Read Only)
Jamroom Help

 
Solutions
• Social Media Platform
• Social Networking Software
• Musician Website Manager
• Community Builder
Products
• Jamroom Core
• Jamroom Addons
• Jamroom Modules
• Jamroom Marketplace
Support
• Support Forum
• Documentation
• Support Center
• Contact Support
Community
• Community Forum
• Member Sites
• Developers
Company
• About Us
• Contact Us
• Privacy Policy
©2003 - 2010 Talldude Networks, LLC.